Lisa Körner

thaibullar i kokosmjölk, C9 dag 3

Publicerad 2016-04-12 18:46:00 i träning & hälsa, vardagsliv,

1 portion, 400kcal
100 g nötfärs
2 krm salt
½ krm svartpeppar
1 morot
25g glasnudlar
1 tsk rapsolja
2-3 tsk röd currypasta
2 tsk tomatpuré
1 dl kokosmjölk light
½ dl vatten
40g bladspenat
¼ lime
salt & svartpeppar

Gör såhär:
1. Blanda färsen med salt och peppar. Rulla till tre bullar.
2. Skala och skär moroten i mindre bitar.
3. Koka glasnudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
4. Stek bullarna till fin färg i olja 3-4 minuter. Tillsätt currypasta, tomatpuré och morot och stek ytterligare 1 minut.
5. Häll på kokosmjölk och vatten, låt puttra ca 5 minuter.
6. Vänd ner spenaten, smaka av med lite salt och peppar och servera med nudlar och lime.

Mer från bloggen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela