Lisa Körner

jag saknar dig mindre och mindre.

Publicerad 2012-01-31 21:09:49 i vardagsliv,

införskaffat en ny tv som nu står på plats. härligt med bröder som skänker sina gamla till lillsyrran. haha. har hunnit med och gosa med wilma med. och byta blöja. haha gick galant eller något? ska snart gå och skölja ut ricinoljan och sen sova. trött som satan.

skulle bra gärna vilja gå i sa11a imorn. börja vid ett och sluta vid halv tre. döör lite. hatar svenskalärarn en aning nu osv.

drar upp humöret genom att läsa om parisresan man kan göra med gransnäsfolket första veckan på sommarlovet. vill såååå verkligen följa med!! så får det nog allt bli tror jag!

 

/puss♥

i don´t have more reason to continue.

Publicerad 2012-01-30 20:16:24 i vardagsliv,

liten dagens; stickad tröja från JC och jeansleggins från cubus.

sitter just nu och kollar på 112 - på liv och död. vill ta studenten NU! döör snart på det här. eldar oså så rummet är varmt. mysigt! meningslös dag verkligen. bara gått runt och varit trött och haft massor med huvudvärk. blä. men iaf myst massor med emma. skrattat som aldrig förr och fikat lite. älskar dig finaste! har klinkat lite gitarr nu ikväll med.

har inte ett enda att plugga på vilket är både skönt och jobbigt. har inte haft någe plugg alls knappt på två veckor nu så det känns ju som att allt kommer komma på en gång. och det oroar mig. vill inte behöva stressa mig igenom veckorna fram till sportlovet men så lär det nog bli. har iaf jobbat massa matte så jag slipper den sen.

tänkte stoppa in en pinne till i brasan och sen mysa ner mig i den lila onepiecen.

 

/puss♥

 

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela