Lisa Körner

förenar det oss i det bitterljuva

Publicerad 2011-06-28 17:53:55 i

bloggtorka. lär bli en hel del av det några veckor fram över, jobbar ju och sen har jag fullt upp med annat om kvällarna. bilder från midsommar kommer iaf nån dag snart, lovart! nu ska jag dra ut och sätta upp poolen , fint som bara den! trött efter att dagisbarnen med, men sånt e livet liksom, haha.

/puss♥


kommer sakna min älskade bvän som åker till ukraina imorn så sjukt enormt massvis också. ett helt sommarlov utan henne, hur ska det fungera egentligen?

good stuff!

Publicerad 2011-06-16 13:28:07 i

haft en galet bra dag i skolan idag med båssmyckningen! alla va så bra ju. 9a hade fågelskådartema, 9b hade egypten, Vi hade club 9 - sensation white, 9d hade skräcksjukhus och 9e hade romarriket, sen hade vi the outsiders också, ahah.


vårat bås

frida som kamelskötare i 9b:s bås

bea som cleopatra (stavning) i B:s bås

club 9 - sensation white

9a:s med fåglar och fågelskådare

9d:s skräcksjukhus, dom vann bästa bås.

9e:s romarriket.


tack alla för dagen ju! minns man livet ut./puss♥

jag lever min dröm.

Publicerad 2011-06-16 13:14:47 itillbringade min söndag i silverdalen hos min fina moa andersson. massvis med bus och en hel del mys. haha

/puss♥

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela