Lisa Körner

this day

Publicerad 2016-04-19 21:24:43 i träning & hälsa, vardagsliv,

tisdag och ett 7-13pass på jobbet. alldeles lagom. eftersom jag slutade så tidigt hämtade jag wilma på dagis och vi hade en mysig eftermiddag ihop med ronja-tittande, lyxmellis och såklart en massa bus innan hennes bamsegympa började. 
när den var slut var det dags för mig att tillbringa en timme i hallen, intensivfys stod på schemat och oj vad skönt det var att få ta ut sig till max! längtar så efter vårens bootcamp som startar 16/5, äntligen tillbaka med hela vader och fötter, ska bli så kul! 

måndagsglad

Publicerad 2016-04-18 14:48:00 i vardagsliv,

måndag och sista dagen på min C9-omgång. jag är positivt överraskad av dethär programmet och det har gett mig mer energi och motivation till att fortsätta i samma bana även nu. kul! därför har jag klickat hem lite nya produkter som i detta nu är påväg till mig.
idag är det somsagt måndag och jag är ledig vilket är helt magiskt. har hunnit med lite av varje här hemma, bland annat har jag rört ihop en ny omgång rawfoodbollar att ha i frysen och letat fram lite nya spännande recept. det är inte helt omöjligt att ett av dem dyker upp här ikväll.
förövrigt har jag bestämt mig för att det kanske inte vore så dumt att börja plugga till hösten, nu när jag ändå känner mig någorlunda säker på vad jag vill göra, och därför la jag till två utbildningar till min ansökan i fredags, sådär sista dagen och allt. väldigt spontant men jag är nöjd och det är huvudsaken. kommer jag inte in har jag ett år till på mig att göra lite som jag vill innan allvaret börjar och det är ju verkligen ingen katastrof. ellerhur?

asiatisk kycklingwok, C9 dag 6

Publicerad 2016-04-15 18:53:43 i träning & hälsa, vardagsliv,

1 portion, 390kcal
½ msk risvinäger
1 msk sweet chilisås
1 msk japansk soja
125g kycklingfilé
¼ rödlök
1 röd paprika
½ gul paprika
1 msk rapsolja
¼ kruka thaibasilika
½ msk jordnötter
salt och peppar

 Gör såhär:
1. Blanda vinäger, chilisås och soja i en skål.
2. Strimla kycklingfilén. Marinera i hälften av sojasåsen.
3. Skala och strimla löken. Skölj, kärna ur och strimla paprikan.
4. Fräs kycklingen i olja i en wok eller panna i ca 5 minuter. Tillsätt paprika och lök, stek ytterligare 3 minuter. Se till att kycklingen är genomstekt.
5. Ringla över resten av såsen, smaka av med salt och peppar. Plocka och strössla över basilikabladen. Strö över nötterna.  

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela