Lisa Körner

mallorca

Publicerad 2013-11-20 23:34:00 i resor,

kom på att jag helt glömt bort att lägga ut några bilder från mallorca, så här kommer det nu några. bara två månader senare.
orkade typ aldrig släpa med mig kameran så därför finns det knappt fler bilder en dessa. bjuder på en grottpromenad, grabbhäng på ballen med poolutsikt, inka-marknad och finfin utsikt från formentor. vi hittade på massa annat mysigt också, tyvärr utan min kamera. hade iaf en jättebra vecka med jänget.
ni får stå ut med små bilder då blogg.se tar ca 100 år på sig att ladda upp en lite större bild för tillfället.

så feg att jag viskar, du hör säkert ingenting alls.

Publicerad 2013-11-20 23:06:43 i vardagsliv,

två gamla pics som säkert har varit uppe på bloggen 100 gånger, men jag gillar dom.
har spenderat lite pluggtid hos världens bästa granne ikväll. pysslat med lite saker i inDesign oså. jag har fortfarande inte särskilt mycket att skriva om. det händer inte så mycket just nu. går i skolan, övar inför skolans lucia och advent och julaftonsmässa med kören. pluggar. gluttar på how i met your mother. sover sjukt mycket. börjar få ångest och panik över balen och allt som har med den att göra.
börjar även få seperationsångest pga vill inte skiljas från min fina klass. världens bästa SA11A utan tvekan.
samtidigt vill jag bara iväg härifrån, få chansen att följa mina drömmar och stå på egna ben. om 205 dagar är jag fri.

So take a chance and don’t ever look back

Publicerad 2013-11-17 21:26:56 i vardagsliv,

alltså förlåt, jag bloggar som en kratta jag vet. men för tillfället har jag brist på motivation till det mesta. 
skulle behöva lite jullov snart. med skidåkning, julaftonsmys och ett härligt gäng på nyårsafton. ja, just det är precis vad jag behöver. 

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela