Lisa Körner

2015-11-21

Publicerad 2015-11-21 14:02:00 i fotografi, vardagsliv,

i förmiddags drog jag på mig understället och tog med mig kameran på en tur i parken för att föreviga den första riktigt kalla dagen på bild. naturen blir alltid så himla fin såhär i början av vintern och solens strålar stack fram då och då vilket gjorde att jag faktiskt inte kunde motså, så med en poddis i lurarna och kameran över axeln traskade jag iväg längs sjön i kylan.
här ovan får ni några favoriter, sådär lagom halvtaskigt redigerade. borde verkligen anväda kameran oftare, är ju så mysigt.

gränsö slott

Publicerad 2015-11-18 19:24:00 i vardagsliv,

här har jag och mikaela spenderat kvalitetstid sen igår eftermiddag. vi har badat, fått massage, ätit god mat och sovit i sköna hotellsängar. ett perfekt break i höstvardagen, helt klart!
hela upplevelsen slutade dock med magsjuka för min del. inte lika trevligt det inte. därför har resten av denhär dagen spenderats i sängen istället för i stallet. så himla trist.

en tisdagsmorgon

Publicerad 2015-11-17 08:00:45 i vardagsliv,

börjar man vid 8.30 har man all tid i världen att mysa till det med drömmisfrukost och tända ljus framför himym. 
idag står förmiddagsjobb på schemat innan jag och mikaela åker till gränsö för spa, middag och övernattning. så gosigt!!

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela