Lisa Körner

för du är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel.

Publicerad 2012-08-29 21:34:08 i vardagsliv,nu för tiden har jag knappt tid över till bloggen. men livet rullar på och idag har jag för första gången lekt med photoshop, så sjukligt svårt. men det ska nog lösa sig det med.
bästavän och jag fixade i ordning sofias och lisas paket igår och idag har jag pluggat och varit trött på allt och alla. för tillfället dricker jag te och gluttar på gamla sos-avsnitt som jag inte sett. drömmer om framtiden och vet inte vad jag vill.
har bara franska imorn så slutar halv tio vilket känns ganska meningslöst egentligen. första teaterrepet på länge imorn med vilket jag är pepp som satan på. blir nog riktigt bra dethär.
 
/puss♥

och vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuven.

Publicerad 2012-08-27 19:19:46 i vardagsliv,

två extremt vackra bilder från lördgens festligheter. hade det finfint med mina favoriter.
katastrofal bloggning från mig, förlåt. har haft fullt upp i skolan. går runt och skämmer ut oss fullkomligt i skolan tack vare treorna. bråkar med rektorerna om schemat (man kan inte ha två lektioner samtidigt och tydligen är det mitt problem?) och sen sist har jag bara varit allmänt pepp och tagg på allt. hahha.
just klurat ut outfiten till fredagens maskeradfest så nu måste jag låta kreativiteten flöda så jag får ihop den också, eheh.
och ingen människa kan vara lyckligare än mig, blev precis bestämt att bästavän och jag ska spendera tre veckor på malta nästa sommar. asså TAGGA, så jävla underbart!!
sitter och försöker få ihop den nya hemsidan vi får genom skolan för tillfället, inte lätt! men snart så. ni hittar den här och bland länkarna. kika även in på min fina klass hemsida och klicka vidare på min fina classmates!
 
/puss♥
 

och det känns som jag gett allt jag kan ge, ändå har jag inte hittat vad jag letat efter.

Publicerad 2012-08-21 21:23:00 i vardagsliv,

gått min första dag som tvåa och jag är redan död. hmm hur ska de sluta. schemat är kaos och verkligen inget fungerar som det ska på vimmerby gymnasium just nu, inte för oss iallafall.
har gått runt med huvudvärk och varit apvarm hela dagen. hoppas på en bättre morgondag då vi bara har media/fotolektioner. onsdagar är helt klart bäst än sålänge! och tydligen ska vi mediafärskingar i tvåan bli nollade av mediatreorna från och med imorn, vet inte vad jag tycker om den saken, haha!
nu väntar duschen och efter det te och greys. bäst!
 
/puss♥

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela