Lisa Körner

you should do as love commands, for it is the only master worth following.

Publicerad 2013-05-28 21:48:47 i

såg bästa magnus uggla i fredags och va så jävla lycklig! träffade även honom efter konserten för autograf och bild. svävar fortfarande på moln, helt klart! myste runt på stockholms gator med bästavän och hade det så himla fint! mer sånt tack!!
myser just nu runt med finisar på öland. cyklar, gör nattliga äventyr i åskväder, åker massa minibuss och kollar på söta sälar och fåglar. trivs helt enkelt.
grillning på g också. mysigt.
imorn är det hemfärd och halkan som gäller. kul!Att säga som det är, så enkelt att bara ett barn klarar av det.

Publicerad 2013-05-20 18:31:17 i vardagsliv,

ja visst ja, jag äger en blogg ja. det hade jag helt glömt bort (nästan). livet går ut på att plugga för tillfället. är det inte skoluppgifter så är det körkort. för som ni ser på bilden så fyller jag år om 16 (!!) dagar. helt jävla sjukt kan ej förstå detta. dock är detta med teoriplugg inte riktigt min grej. finns ju roligare saker i livet. men nu ska jag tamigfan få det där körkortet till sommarn. annars jävlar.
har paddlat med naturklassen idag. är död och har seriöst ingen som helst ork i mina armar. på riktigt. gör så vidrigt ont överallt.
annars då? ligger på trädäcket och pluggar körkort med uggla i lurarna. på fredag ska jag visst till stockholm för att ta mig en titt på honom. om jag längtar? JAA.
nu ba måste jag plugga igen. döda mig.

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela