Lisa Körner

this is my kingdom come.

Publicerad 2013-01-31 19:09:02 i vardagsliv,

torsdag. åkte hem efter franskan. har slappat i soffan, övningskört och pratat lite fint snack med bästavän på andra sidan gatan. mysigt. 
förövrigt har inget gått som jag vill idag. morgondagen kommer kaosa på ett dåligt sätt och inget går som planerat. men de är ju nice. inte. vill inte ens gå längre. får se. 
varför kan jag inte bara få vara 18, ha körkort, flytta hemifrån och leva livet? nu helst. ååååh
som grädden på moset saknar jag min ombre och vill färga tillbaka den. fan då. bra dag ju!

Korallreven o vintergatan. Över molnen o under ytan, När jag blundar, när jag somnar. Är det dit jag styr, när februaristormen yr.

Publicerad 2013-01-30 19:55:08 i vardagsliv,

detta har jag pysslat med i skolan idag. det tog min HELA dagen. jag hatar sega datorer. är förbannat trött på media och vill bara resa långtlångtlångt bort NU. jag är fortfarande inte frisk och funderar på att stanna hemma imorn. har dock ett äckligt franskaprov att göra. får se. kanske åker in och gör det ändå. borde verkligen det iaf. 
annars då? har övningskört med mammi och jag och adrian har premiäråkt med fina tovis som tagit körkort idag. JAG VILL OCKSÅ! blöö. har övat till kärlekskonserten och bara myst runt massa. har visst råkat beställa två tröjor till och vill ha hem allt nu helst. har verkligen inget tålamod. 
jag har även insett att min vår/sommar kommer bli ngt utav det bästa på länge. darin, uggla, hultsfred, malta och troligtvis ngn mer utlandsresa med mammi och bästavän på påsklovet. HUR LÅTER DET!? asbra enligt mig. 

You cannot turn back the tide of time, but you can make tomorrow a better day than today, if you make happiness your mantra.

Publicerad 2013-01-29 22:37:23 i vardagsliv,

lite instagram från dom senaste dagarna. @liisuus
har alltså varit hemma idag med. glott gossip girl, pluggat franska, ätit apelsin och druckit oboy. har även gått fram och tillbaks till ica med linn för att få lite luft och badat bubbelbad. mmmhm alla borde äga en jacuzzi.
okej, ska alltså till skolan imorn och min hals känns värre ikväll. måste göra färdigt ett äckligt coverstory-arbete annars hade jsg stannat hemma. just nu är inte media kul nånstans alls. har verkligen noll motivation. 
på fredag ska jag iaf få skaka rumpa med mina brudar. petter, ison & fille på scen. lär bli en bra kväll ändå. 

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela