Lisa Körner

ingenting har gått förlorat.

Publicerad 2012-10-28 08:09:54 i vardagsliv,

bloggar som en kratta. men livet flyter på och jag har fullt upp.
hade de kalasbra på rookie i fredags. längst fram på både lilla sällskapet och alina devecerski. bättre kväll får man leta efter, mina vänner är så otroligt fina!
bjuder på två bilder som jag får tacka elin för då min mobil låg kvar i jackfickan hela kvällen..
för tillfället befinner jag mig i bilen mot ullared. fint.


jag är inte lika ung längre, men precis lika dum.

Publicerad 2012-10-26 17:12:27 i vardagsliv,

fredag. höstlov. rookie. fint. hihi.
sitter hemma hos bästavän och taggar. ska fixa lite med hårfärgning och sen kör vi. lyssnar lilla sällskapet och alina devecerski och vill att klockan ska bli kväll.
förövrigt har min fredag varit värre än vanligt. inte ens lite okej nånstan. 

du säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig.

Publicerad 2012-10-22 19:58:06 i vardagsliv,

idag har jag varit riktigt snäll. på hålan köpte jag med mig latte och gick hem till min sjukling för lite goodietalk och efter skolan överraskade jag och erica emma med tårta och skräckfilmsmys. fin dag.
nu tittar jag på gossip girl och pluggar matte. funderar på att hämta lite kaffe kanske. vore gott. ser fram emot helgen, fest på fredan och ullared på söndan. ser ut som att jag får ett riktigt bra lov nu med, förmodligen så kanske det blir ett par dagar i hittarp med bengan, HUR BRA!? bättre än bäst.

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela