Lisa Körner

himlen hänger stjärnsvart och snön ligger blå och mörkret är så beckmörkt och stjärnorna så små.

Publicerad 2011-11-30 21:03:08 i vardagsliv,


'


har myst i soffan hela eftermiddan. med mina franska verb o mitt 112 - på liv och död. mamma har gäster så då får man passa på att käka lyxmat. hehe. godaste efterrätten nånsin. kan lägga ut receptet här nån dag.
ont i huvudet och fryser satan. tänkte slå in lite klappar och städa undan lite innan jag sover. känner att bloggen suger helt seriöst men så är det ibland. händer inte så mkt direkt. haha.
1 december imorn och det är varken kallt eller vitt på backen. vad är det här? ge mig snö till jul. annars blir jag ledsen.
4 sjukt snygga bilder från kalmartrippen i måndags. älskar dig min fina vän! du och jag i all framtid!

/puss♥

tomma ligga stigarna där människobarnen går.

Publicerad 2011-11-30 15:45:57 i vardagsliv,


söt tjej eller så. nej. inte direkt. hemma nu. är aptrött och vill ha amerikanska pannkakor. ska begrava mig i franska verb nu. usch och fy. ge mig vinter och jul nu tack. sjunger förövrigt lucialåtar vart jag än är. härlig känsla när man kliver innanför dörren och det luktar jul.


/puss♥

alla chanser, dumheter och frågor utan svar.

Publicerad 2011-11-30 13:34:54 i vardagsliv,


vill att klockan ska bli två så jag får åka hem snart. sjukt trött. klassen tjattrar värre än nånsin. börjar känna sig som hemma. haha. kärlek på dom ju. tihi. slåss, klättrar på bänkar, kör runt på lärarens stol, skriker, sjunger. hahah. gullisar. är jag kommer hem har jag en grymt stor läxhög med franska, matte och historia som jag måste ta mig igenom. usch. efter det fixa byxorna och sen träna. härligt. blivit lite mer positiv nu iaf. till allt. känner att 2012 kommer bli ett fint år. eller som det är planerat nu iaf. men de lär säkert ändras tusen gånger fram o tillbaka. hoppas på det bästa. nu: religion, DÖDA MIG!

/puss♥

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela