Lisa Körner

hoffmaestro & juldagsfest

Publicerad 2015-12-26 14:49:00 i vardagsliv,

igårkväll var det dags för den årliga juldagsfesten på mäss och jisses vilken kväll. hade superroligt med mina favoriter och dansade natten lång till bland annat hoffmaestro. landade hemma i sängen vid halv tre och somnade så fort huvudet nuddade kudden.

family christmas

Publicerad 2015-12-25 12:46:00 i vardagsliv,

jag hade världens mysigaste julafton tillsammans med min familj igår. vi åt supergod julmat och hade det så mysigt. efter maten tittade vi på kalle anka och sedan fick vi besök av tomten. wilma tyckte att tomten va alldeles för läskig och oliver var mest intresserad av alla snören överallt. 
efter en stund fortsatte paketutdelningen utan tomten och wilma va överlycklig över alla fina klappar. oliver va mest intresserad av alla andras julklappar än sina egna och innehållet spelade ingen större roll, sålänge han fick några snören. 
efter paketutdelning och massa kramar och fina klappar kom farmor och farbror med fru och vi åt tomtegröt och drack kaffe. en supermysig kväll och ett bra avslut på tidernas bästa julafton.

söndagsbak och fjärde advent

Publicerad 2015-12-20 19:56:00 i vardagsliv,

dagens söndagsyssla fick bli pepparkaksbak med bengan och det var supermysigt! det blev hjärtan, änglar, rymdraketer, vantar, tåg, bilar, elefanter, lejon och en massa annat fult, haha. 
vi har skrattat åt gårdagens bravader, kavlat deg i en oändlighet och svurit över kletig kristyr. när pepparkakorna äntligen va färdiga och några uppätna lagade jag pulled pork till familjen och nu väntar lite fjärde adventsmys. fatta att det snart är julafton???? alltså så sjukt.

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela