Lisa Körner

2014-04-21

Publicerad 2015-04-21 12:26:59 i vardagsliv,

tisdag och jag började min dag med mikaela och en morgonprommis i solen. hur fint som helst! när jag kom hem åt jag bananpannkakor med keso till frukost och efter efter lite kaffe och en dusch är jag nu redo att göra något vettigt av den här dagen också, typ plugga osv. trivs med studentlivet alltså!

fryst kvarg med varma hallon

Publicerad 2015-04-20 13:11:19 i vardagsliv,

tänkte rekommendera något som jag har fastnat för den senaste tiden. fryst kvarg/kesella med varma hallon. man tar helt enkelt och fryser in en förpackning med kvarg eller kesella under ett par timmar, bästa är över natten eller så. ett tips är att plocka ut den från frysen en stund innan man tänker äta den då den kan bli väldigt hård annars. hallonen kan man värma i mikro eller kastrull och det bästa är att hälla över dem medans de är jättevarma för då smälter dom ihop med kvargen. 
så sjukt smidigt och fruktansvärt gott! 

2015-04-16

Publicerad 2015-04-16 11:34:00 i vardagsliv,

världens bästa solveig landar i sverige om åtta dagar och jag är så laddad!! ärså glad över att vi lärde känna varandra så snabbt i miami och att hon blev min roomie. hela resan hade inte blivit densamma utan henne och tvillingarna, det är något som är säkert!!
nu har vi snart varit ifrån varandra i ett halvår och det är så sjukt??? känns inte som det alls. därför ska det bli så kul att få ha henne här i sverige i en vecka, wihoo!

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela