Lisa Körner

seasons change, and so do we.

Publicerad 2013-10-31 22:15:00 i vardagsliv,

höstlovsmyser runt överallt och trivs med livet. började lovet med en helg i skåne med sofi. winnerbäckskonserten ägde och vi hann äve med en sväng på väla. great.
i måndags träffade jag min mysis i linköping och höll på att inte ta mig hem därifrån pga stormen. blev fast i kisa och efter många om och men kom pappa dit och hämtade mig. han är bäst!
i tisdags när jag kom upp i köket möttes jag av grannens studsmatta lite halvt uppe i vårt träd sådär bara. haha så kan det också se ut. efter frukosten satte jag mig i min lilla röda pärla och åkte till vimmerby. där mötte jag upp elin för en mysdag på ALV. vi träffade även elli och olivia där, mys!
igår kom mikaela till mig och vi lagade tacos och tittade på film. det var behövligt. världens bästa!
just nu befinner jag mig hos bengan i stockholm. vi har handlat och tittat på film och mest bara väntat på att få gå och sova. ska mysa med en maltababe imorgon medans emma är i skolan och sen ska vi på idol-genrepet. fick biljetter dit bara sådär, nice ju.
OCH PÅ SÖNDAG ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS FÖR BRUNO FATTA MIN LYCKA EFTER ATT HA VÄNTAT SEN DEN 1 MARS!!!!!!! så planen är att sitta i kö utanför globen hela söndagen, under massa filtar och regnponchos och sånt fint. gött ju.

just let the past be, and start over.

Publicerad 2013-10-24 11:05:04 i vardagsliv,

världens finaste maltatöser på reunion den tolfte oktober, mysig kväll verkligen!
pausen blev lite längre än vad jag trodde men nu är jag tillbaka och har iaf mer energi än förut. jag är klar med min del i frizon och den ska skickas in under morgondagen. en sten har på riktigt släppt från mitt hjärta och nu känns allt mycket bättre. även om det inte är precis som vanligt så känns det okej i tillvaron igen. jag är påväg uppåt igen.
nästa vecka är det höstlov och det är så otroligt välbehövligt. tar lov redan imorn då jag tar med mig sofi till helsingborg över helgen. på lördag ska vi på winnerbäck och det ska bli så himla underbart. världens bästa lasse!
veckan är fullproppad med massa mys på olika håll. en tripp till mysmoa i linköping, en heldag på ALV's höstmarknad med elinpelin och en tripp till världens bästa bengtsson i stockholm för shopping och bruno mars!!! aaaaah det är bara 10 dagar kvar och det är helt sjukt!! är så taggad.
 
 

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela