Lisa Körner

18 september

Publicerad 2014-09-18 16:04:00 i miami 2014,

igår hyrde jag, emelie och solveig cyklar och trampade bort till 5th street, käkade på t.g.i fridays och fotade den berömde miami beach-skylten, sedan fortsatte vi bort till south pointe park pier. jisses vad fint det var där!
fotade lite och sedan bestämde vi oss för att skynda hem pga himlen blev alldeles mörk och tur var det. när vi nästan var framme vid wahlgreens öppnade sig himlen och ner dundrade världens skyfall. vi skyndade oss in på wahlgreens och där stod vi, dyblöta och skrattade.
vi handlade lite smått och sen skyndade vi oss hem i regnet. myste ner oss i våra sängar och började plugga. emelie och jag har en presentation om sverige och svenskar idag på american culture-kursen, haha det kan gå hur som helst verkligen.
miamilivet leker och jag är så glad över att jag valde att åka hit, verkligen!

friiiiiday

Publicerad 2014-09-12 16:59:42 i miami 2014,

 
sen sist har vi solat vid poolen efter skolan, varit ute, typ städat rummet 28462824 ggr, varit sura över att ha eftermiddagslektioner när vädret har varit på topp, badat massvis i poolen och fulat oss på bilder, ätit fro yo på lincoln road and so on. 
livet här börjar gå på rutin och det känns ju faktiskt riktigt nice. i helgen har jag varit här i två veckor redan,helt sjukt! men herregud vilket liv vi lever, asbra verkligen!
idag är det open house och så mycket folk överallt och ikväll är det tydligen poolparty och bbq men vi får se hur det blir med den saken. imorgon åker solenn och helena hem och därför tänkte vi käka farewell dinner på en kubansk restaurang, mysigt men sorgligt, vill ju ha kvar dom härborta hallåå.

weekend

Publicerad 2014-09-08 04:34:25 i miami 2014,

our house from the beach, love it!
den här helgen har vi inte hittat på allt för mycket. planen var att spendera hela lördagen på stranden men efter en timme va det så molnigt så vi traskade upp till rummen igen. det visade sig vara ett smart drag för minutrarna efter det öppnade sig himlen och ner dundrade världens skyfall. mysigt ju. därför passade jag på att skypea med familjen, erica och linn i ett par timmar. wiiie så mycket kärlek!
sen bjussade solveig på sushi innan vi åt middag, pasta as usual. på kvällen hängde solveig på vårt rum, vi målade naglarna och snackade om allt mellan himmel och jord. mysigt.
idag har vi varit på sawgrass mills, en gigantisk outlet, och shoppat. fick med mig ett par nikeshorts, uggs, en adidaströja, en bodyscrub och ett linne hem därifrån. nu ikväll har solveig fått en ny roomie, milou från belgien, så vi tog med henne till wahlgreens en sväng och sen hängde vi i deras rum en stund. nu planerar jag att duscha och lägga mig med lite greys, älskar den amerikanska versionen av netflix så mycket, allt finns ju liksom där, lyx typ.
hoppas allt är bra med er kära vänner, var i världen ni nu än befinner er!

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela