Lisa Körner

Men jag hade gjort vad som helst för att få va med dig en sista gång. en sista natt, en sista morgon, i din famn.

Publicerad 2012-09-30 15:48:00 i vardagsliv,

ytterligare en dålig iphonebild på mig, men det är bättre än inget, right? jag ska dra mig ut och fota snart, måste bara få lite ny inspiration först.
myser med linn idag igen. måste passa på dom veckorna hon bor hos sin pappa och alltså är i grannhuset. bästavän. hihi.
vi sitter som vanligt och pluggar. eller ja, att hon pluggar är vanligt. jag försöker börja läsa engelskaboken, utan större resultat. den är urkass. vid fem ska vi traska bort till storebror och va barnvakter åt wilmabus. uhuuh så mysigt det är! sen får vi se vad vi hittar på efter det. 
har förövrigt sjungit i kyrkan idag och det gick förvånansvärt bra faktiskt. haha.

om vingarna bär.

Publicerad 2012-09-29 18:18:21 i vardagsliv,

ligger på sängen, lyssnar på lilla sällskapet och vill tapetsera om min fondvägg. vill inte ha snorgrönt längre. SÅ FULT! linn sitter på min soffa och pluggar aset av sig, stackarn. haha.
hade det mysigt på stan med micka förut, sånt gillas!
nu måste jag plocka iordning lite och hoppas att linn blir klar nån gång så vi kan mysa resten av kvällen.
ska visst sjunga i kyrkan vid elva imorn. blir nog bra det. haha.

And I will remember the words that you said. left a clouded mind and a heavy heart, but I was sure we could see a new start.

Publicerad 2012-09-29 00:25:00 i vardagsliv,

 
 
ni ser ju bara hur bäst hon är, min fina vän. bättre granne existerar inte! och nej, henne får ni ALDRIG!
förövrigt sitter jag på sängen med fin musik och överväger att byta bloggportal, eller iaf testa någon annan ett tag då blogg.se verkligen inte fungerar som det ska. men samtidigt så vill jag inte lämna bloggen, den har så fina minnen med sig. får ta och tänka på det ett tag.
uppdateringen är kanske inte den bästa längre men jag har verkligen så mycket annat att syssla med och blogg.se-appen fungerar väldigt sällan i min mobil, och när den väl fungerar blir inlägget bara en massa koder hit och dit. jag blir så trött.
nu för tiden händer det ofta att jag måste gå in HTML-mallen för att få ihop ett inlägg som ser vettigt ut vilket gör att det tar dubbelt så lång tid att blogga vissa gånger.
okej, förlåt för allt klagande, jag som skrev i förra inlägget att livet lekte och att jag var lycklig, haha, tro mig, jag är det! men att inte kunna dela med mig av mitt liv på ett smidigt sätt här på bloggen gör mig besviken, kan ibland inte se varken kommentarer eller statisktik, är bara helt vitt. något blogg.se kanske borde kolla upp så fler slipper bli besvikna.
jag vill verkligen inte behöva byta portal, det ligger så mycket jobb och kärlek bakom liisuus, ni anar inte.
 

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela