Lisa Körner

yep, I miss miami

Publicerad 2014-12-28 23:49:27 i miami 2014,

idag minns vi när det på bilderna ovan var min hemstad och att ligga på stranden var min vardag. saknar det så det gör ont i hela, hela mig. 
juldagspartaj

Publicerad 2014-12-27 14:14:04 i vardagsliv,

på juldagen var det hemvändarfest i vanlig ordning och kvällen spenderades på prime. träffade så många jag inte träffat på hela hösten och dansade hela natten med emma och erica, precis som förr, jisses vilken underbar kväll!

christmas

Publicerad 2014-12-27 14:05:41 i vardagsliv,

julafton spenderades tillsammans med dom jag gillar mest, min fina familj, farmor och farbror med fru. supermysigt med julmat, paketöppning och midnattsmässa i kyrkan. precis som det ska vara och jag kunde inte vara mer lyckligt lottad. hoppas ni hade en mysig jul med era nära och kära!

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela