Lisa Körner

om livet vore en saga, så vet jag precis hur jag skulle leva det.

Publicerad 2011-10-31 22:14:37 i vardagsliv,

måste säga att den ackustiska versionen av jag gråter bara i regnet är sjukt fin. lyssnar sönder den lite nu medans mollsan står i duschen. och tänker massor. aah. har planerat veckan nu. låter som den blir nice. ja. shopping på entré imorn och en en tripp till ina i ystad på kvällen. härligt. va typ ett antal år sen sist. och på onsdag blir det nog mer shopping och sen bio på filmstaden. En Dag. värsta fina filmen den verkar vara. och på torsdag lämnar jag skåne och åker till mitt småland. stannar en natt hos moster i kalmar och åker till hultsfred på fredan. home sweet home. då ska jag mysa sönder med emmeli. hela natten lång. och på lördag blir det troligtvis bus med finaste brudsen. ååh. asfiint lov! yes. nej men om jag ska lägga mig på min extremt fina tältsäng med min fina samhällsbok och plugga lite. trotsallt prov på tisdag. blä.

/puss♥oliver, jag, calle, mickis och emma.


lite fler rookiebilder. den första är från i fredags. vi blev fotade på rookie av en fotograf. dom andra är från i lördags hemma hos bea innan vi stack dit. kärlek till min fina vän! ♥

jag förstår om du undrar vad som händer, men det du känner är turbulens.

Publicerad 2011-10-31 13:07:52 i vardagsliv,

hos kusin. lyssnar kapten röd. myser med zlatan och chippen. är hungriga. hhaha. är allmänt seg. saknar mina fina vänner. tycker att det är enoormt härligt med lov. och sjukt jäkla fint att spendera största delen av det här hos finismolly. ihi. nu ska vi nog gör något. eller jag vet inte? haha. skulle gärna återuppleva helgen om igen. den var förjädrans bäst. jaaa.


/puss
du är inte trasig. behöver inte fixas.

Publicerad 2011-10-30 18:37:37 i vardagsliv,

galeen helg. men så sjukt bra. tihi. att stå längst fram vid scenen i över två timmar helt jävla mosad inatt va så jävla värt. Kapten Röd! ♥ så gryyym. vill nu aldrig tvätta min högerhand eftersom både newkid och kaptenen tog i deen. jaaaaaa. hahah. sitter hos mollybus nu. kom hit efter fyra. yees. käkat köttbullar. och snart ska vi väl sätta oss vid teven eller såå. kommer tillbaks till hultsfred på fredag. i helgen kör vi på mys med brudsen. ihi. kan behövas ibland tycker jag.

/puss♥


på första bilden ser ni kapten och på sista ser ni newkid.

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela