Lisa Körner

the truth will seth you free, but first it will piss you off.

Publicerad 2012-06-30 23:25:05 i vardagsliv,

har haft en fin kväll med fallsjö's. grillat, promenerat, skrattat och ätit jordgubbar. suttit på altanen som snart är färdig. äntligen!
för övrigt har jag varit barnvakt åt älsklingstösen och hatat att instagram legat nere HELA dagen. eheh, visst blivit lite beroende. vädret har varit på topp och jag är glad. fin lördag helt enkelt.
 
/puss♥

jag älskar dig. över hela vår himmel, hela vår jord älskar jag dig.

Publicerad 2012-06-30 10:07:06 i vardagsliv,

 eftersom bloggappen ligger nere gör bloggen lika så. orkar inte sätta mig vid datorn  helt enkelt. men om ni vill veta vad jag sysslar med om dagarna kan ni följa mig på instagram eller twitter; liisuus heter jag där.
just nu sitter jag på jobbet. helt dött. färgade håret igår, lite ombre-liknande. är sjukligt nöjd. bild kommer i eftermiddag. annars finns det med på instagram.
 
/puss♥
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela