Lisa Körner

sen sist har jag...

Publicerad 2014-10-21 01:29:49 i miami 2014,

myst massvis med familjen innan dom flög hem till sverige igen
druckit drinkar och ätit antipasto på ocean drive med angelica och solveig
shoppat på ikea
suttit i publiken och hejat på miami heat under en nba pre-match, hur ballt som helst!
varit på mansion med tvillingarna, angelica och solveig
tittat på fin solnengång från stranden med dessa finingar + solveig
solat MASSOR
haft ca planetens finaste utsikt över downtown från 49e våningen
 
jo men det va pretty much it! har ju nästan glömt bort hur det här med blogg fungerar då jag är för lat för att blogga härborta. haha.
vi har haft ett par supersoliga dagar vilket har resulterat i mycket solhäng, hur härligt som helst! ikväll regnar det dock vilket förstörde våra kvällsplaner att traska bort till lincoln road för lite frozen yoghurt.
annars då? på söndag ska vi på pitbull & enrique iglesias-konsert i downtown och jag är taggelitagg. från början var planen jason derulo, biljetterna va bokade och allt, men konserten ställdes av någon anledning in så därför valde vi söndagens konsert istället. blir nog kanoners bananer det med skulle jag tro.
nej men nu har ni fått en liten update från mig härborta! hoppas livet rullar på som det ska vart ni än befinner er.
 
KÄRLEK!

the everglades national park

Publicerad 2014-10-21 01:07:00 i miami 2014,

en onsdag för någon vecka sedan åkte jag, solveig och brielle till everglades nationalpark för att kika på alligatorer. vi hade tur och såg faktiskt ett par stycken under båtturen. efter safarin fick vi titta på olika djur och till sist fick vi hålla i en liten alligator. mycket nöjd med den dagen och alla återvände levande till skolan. bra ju

orlando - magic kingdom & universal studios

Publicerad 2014-10-21 00:56:57 i miami 2014,

som ni förmodligen vet var jag och solveig i orlando för två veckor sen. lördagen spenderades på magic kingdom och söndagen på universal studios.SÅ HÄFTIGT är typ fortfarande fett imponerad över hur bra gjort allting var med effekter och sceneri osv. japp. tänkte inte skriva så mycket mer om det mer än att ni måste åka dit om ni får chansen och sen tänkte jag låta er kika på dessa bilderna istället. kan hända att en drös mobilbilder kommer upp därifrån också och kanske även något videoklipp, hehe. don't get your hopes up though, suck at this!

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela