Lisa Körner

family christmas

Publicerad 2015-12-25 12:46:00 i vardagsliv,

jag hade världens mysigaste julafton tillsammans med min familj igår. vi åt supergod julmat och hade det så mysigt. efter maten tittade vi på kalle anka och sedan fick vi besök av tomten. wilma tyckte att tomten va alldeles för läskig och oliver var mest intresserad av alla snören överallt. 
efter en stund fortsatte paketutdelningen utan tomten och wilma va överlycklig över alla fina klappar. oliver va mest intresserad av alla andras julklappar än sina egna och innehållet spelade ingen större roll, sålänge han fick några snören. 
efter paketutdelning och massa kramar och fina klappar kom farmor och farbror med fru och vi åt tomtegröt och drack kaffe. en supermysig kväll och ett bra avslut på tidernas bästa julafton.

Kommentarer

Postat av: a n n i k a

Publicerad 2015-12-25 14:39:39

Härliga bilder!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela