Lisa Körner

en dröm från att dö

Publicerad 2015-04-15 20:57:00 i vardagsliv,

idag när jag kom tillbaks till kalmar möttes jag av denhär godingen i brevlådan och jag har höga förväntningar på den. 
En dröm från att dö är Emeli Kalén Loxi's debutroman och handlar om vintern då två ungdomars liv tar en oväntad riktning. Om en vuxenvärld som förtvivlat försöker hjälpa, ändå blir det fel. Om längtan efter både sig själv och den riktigt stora kärleken. En berättelse om ett av vår tids mest aktuella problem - psykisk ohälsa bland unga.
jag har läst så många fina kommentarer och recensioner om boken och därför tänker jag nu krypa ner i sängen med en kopp te och börja läsa.
 
" En dröm från att dö är det mest fantastiska jag läst på länge. En roman om psykisk ohälsa med en svindlande kärlekshistoria i botten berättad med ett vansinnigt vackert språk. Så viktigt och så bra."
- Josefine Lindén, författare

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela