Lisa Körner

rawfood-chokladbollar

Publicerad 2016-03-29 16:42:00 i träning & hälsa, vardagsliv,

jag har länge varit sugen på att testa rawfood-chokladbollar med dadlar, så idag efter jobbet stannade jag till i affären och köpte hem lite ingredienser. 
de blev så goda så jag måste dela med mig av receptet! 
 
RAWFOODCHOKLADBOLLAR
2,5 dl glutenfria havregryn 
0,75 dl kokosolja
8-10 färska dadlar
1,5 msk kakao 
2 msk starkt kaffe
 
kokos att rulla i
 
GÖR SÅHÄR: mixa allt i en matberedare. rulla smeten till små bollar och täck med kokos. förvara i kylskåp i 10-30 min före servering. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela