Lisa Körner

för du är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel.

Publicerad 2012-08-29 21:34:08 i vardagsliv,nu för tiden har jag knappt tid över till bloggen. men livet rullar på och idag har jag för första gången lekt med photoshop, så sjukligt svårt. men det ska nog lösa sig det med.
bästavän och jag fixade i ordning sofias och lisas paket igår och idag har jag pluggat och varit trött på allt och alla. för tillfället dricker jag te och gluttar på gamla sos-avsnitt som jag inte sett. drömmer om framtiden och vet inte vad jag vill.
har bara franska imorn så slutar halv tio vilket känns ganska meningslöst egentligen. första teaterrepet på länge imorn med vilket jag är pepp som satan på. blir nog riktigt bra dethär.
 
/puss♥

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela