Lisa Körner

kalmarflytt

Publicerad 2015-01-20 22:03:25 i vardagsliv,

yes ni läste rätt, jag har flyttat till kalmar. eller ja, flyttat och flyttat, just nu bor jag hos min moster, men på söndag, då flyttar jag. om det ska bli kul? eeh JAA. ska hyra världens mysigaste lilla etta, precis vid universitetsbiblioteket i andra hand av en urtrevlig grabb fram till sommaren. helt okej för mig.
har nu hunnit gå dag två på lnu och jisses så himla trött jag är. men kul är det, det ska ni veta. nollade blir vi också, går runt med sånnadär fina blå band om huvudet och skriker att humanus tamejfasen är bäst och sånt.
igårkväll hade vi blått är flott-sittning och det var trevligt och mina klassisar är ju riktigt härliga, nästan hela bunten. är man 45 i samma klass är det inte så konstigt att man inte har hunnit prata med alla och jag kan namnen på typ två? haha bra ju.
imorgon väntar en heldags föreläsningar och på kvällen valkas det pubrunda, haha, jisses. next up är dusch och lite kvällsplugg inför torsdagens seminarie. hjälp.

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela