Lisa Körner

föreningen tilia

Publicerad 2014-08-28 11:15:15 i vardagsliv,

har även köpt ett BE YOU-armband för att stötta föreningen tilias arbete för unga med psykisk ohälsa, något som jag tycker är oerhört viktigt då självmord, självskadebeteende och ätstörningar blir allt vanligare bland ungdomar idag.
 

FÖRENINGEN TILIA

Tilia arbetar för att hjälpa ungdomar som på olika sätt lider av psykisk ohälsa. Vi är en ideell organisation som kompletterar sjukvården och behandling utan att ersätta den.
Genom personlig erfarenhet av psykisk ohälsa har vi på Tilia kunskapen att bemöta unga utifrån deras egna förutsättningar.
Vårt mål är inte att Tilia ska bilda metodikmodell. Vårt mål är att Tilia ska bli en trygg punkt där en människa med ett kaotiskt och konfliktfyllt inre kan finna lugn och igenkänning. Därför arbetar vi med självkänsla och KASAM; Känsla av Sammanhang i fokus.

 

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela