Lisa Körner

thaibullar i kokosmjölk, C9 dag 3

Publicerad 2016-04-12 18:46:00 i träning & hälsa, vardagsliv,

1 portion, 400kcal
100 g nötfärs
2 krm salt
½ krm svartpeppar
1 morot
25g glasnudlar
1 tsk rapsolja
2-3 tsk röd currypasta
2 tsk tomatpuré
1 dl kokosmjölk light
½ dl vatten
40g bladspenat
¼ lime
salt & svartpeppar

Gör såhär:
1. Blanda färsen med salt och peppar. Rulla till tre bullar.
2. Skala och skär moroten i mindre bitar.
3. Koka glasnudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
4. Stek bullarna till fin färg i olja 3-4 minuter. Tillsätt currypasta, tomatpuré och morot och stek ytterligare 1 minut.
5. Häll på kokosmjölk och vatten, låt puttra ca 5 minuter.
6. Vänd ner spenaten, smaka av med lite salt och peppar och servera med nudlar och lime.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lisa, 20 år, bosatt i en liten ort i Småland men har ett hjärta som tillhör Stockholm. Lever för Håkan Hellström, stora te-koppar, mina syskonbarn, musik, att dansa på fullproppade konserter och att resa runt och upptäcka nya platser i världen. Drömmer om framtidens alla äventyr samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet som 20-åring, och jag trivs med det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela